CN320AW

This is a double storey, four bedroom family house and is designed for a site with entry from the street on the western boundary. The style is contemporary but with large roof overhangs to control the sun. This house has been designed for a relatively flat site and a narrow stand with a long west/east axis. All the living rooms and bedrooms face north with a balcony the first floor main bedroom and covered patio on the north east side of the Living area. The entrance from the west leads to a foyer which splits to the en suite guest bedroom with a private patio on the left and the living spaces to the right. The garage next to the entrance has an access door into the house through the laundry and kitchen. From the entrance foyer one enters the huge living area with an open plan kitchen and large pantry/store room. The living area links with a covered patio, built in braai, pizza oven and an open deck area next to possible space for a swimming pool, depending on the size of the stand.